Wikipedia

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Хемиски хумор

Резултатите од 1 до 5 се прикажани на оваа страница од вкупно 5 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • Annals of Improbable Research - Хемиски и друг вид на научен хумор.
  (Додадено на 23 мај 2001, 6263 посети)
  Оценка: 6.66/10 од 3 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemCenter Joke-a-rama - Хумор од American Chemical Society.
  (Додадено на 07 мај 2001, 6267 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemical Caricatures - Карикатури на познати хемичари. (Arrhenius, Priestley, Langmuir и др). Автор на карикатурите: William Jensen.
  (Додадено на 26 јануари 2002, 6261 посети)
  Оценка: 5/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Science Jokes - Збирка од вицеви на тема наука.
  (Додадено на 07 мај 2001, 6262 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Statistics?! Don't Make Me Laugh! - Вицеви на сметка на статистичарите... а веројатно може да одат и на сметка на хемометричарите.
  (Додадено на 26 декември 2002, 6259 посети)
  Оценка: 5.5/10 од 2 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  Крај на листата со резултати.

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net