Exploring Macedonia National Tourism Portal

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Хемиски портали

Резултатите од 1 до 10 се прикажани на оваа страница од вкупно 26 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • Analytik-News - Специјализиран германски портал за лабораториски информации со илјадници линкови, новости, работни места, форуми и др информации поврзани со лабораториската работа.
  (Додадено на 11 октомври 2002, 6264 посети)
  Оценка: 10/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Biochemist e-volution - Интернет страница посветена на науките за животот (биохемија, биотехнологија, биологија на клетка, молекуларна биологија медицина и др.). На страницата ќе најдете новости кои ја покриваат оваа област, можности за вработување, ревии на книги, статии и др.
  (Додадено на 16 февруари 2003, 6262 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Bioinformatics and Molecular Biology Software Directory - Портал за биоинформатика и молекуларна биологија. На страниата ќе најдете директориум за софтвер и линкови од оваа област, нвости од областа на билинформатиката, молекуларна биологија и биотехнологија. На страницата може да најдете понуди за работење на магистратури и докторати на универзитети ширум светот, потоа форум на кој ќе може да разменувате мислења ревии на книги и др.
  (Додадено на 26 декември 2003, 6264 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemDex - Директориум на хемиски страници.
  (Додадено на 07 мај 2001, 6264 посети)
  Оценка: 9/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemie.at - Австриски хемиски портал. На страницата ќе најдете адресар на институции, факултети и фирми од Австрија. Работа за хемичари, хемиски рекорди и др.
  (Додадено на 28 април 2002, 6259 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemIndustry.com - Хемиската индустрија на Интернет.
  (Додадено на 07 мај 2001, 6261 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemlin - Германски хемиски портал. Директориум на хемиски линкови. Книги, новости...
  (Додадено на 26 јули 2001, 6261 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Chemscope - Биофармацевтски производи и информации
  (Додадено на 10 мај 2001, 6256 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemSpy.com - Овозможува пребарување низ хемискиот дел на интернет. Новости, списанија, бази на податоци, животна средина, индустрија за метали, безбедност во лабораторија и др.
  (Додадено на 19 јуни 2001, 6259 посети)
  Оценка: 7/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • ChemWeb.com - Убедливо најдобриот и најпосетуваниот хемиски портал на интернет.
  (Додадено на 07 мај 2001, 6266 посети)
  Оценка: 8.49/10 од 4 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  3 страници: 1 2 3 .   Следна страница >>

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net