350.org

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Органска хемија

Резултатите од 41 до 46 се прикажани на оваа страница од вкупно 46 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • SyntheticPages - SyntheticPages претставува бесплатна интерактивна база на податоци од областа на синтетската хемија. Во базата се пренесуваат проверени органски, органометални, и неоргански хемиски синтези, реакции и процедури. Податоците за методите кои се наоѓаат во базата постојано се освежуваат од хемичарите кои работат во академски и индустриски истражувачки лаборатории.
  (Додадено на 17 април 2004, 6255 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • The Organometallic HyperTextBook - Хипертекст книга за органометалици. Сајтот е наменет за студенти кои навлегуваат во тајните а органометалната хемија. University of Kentucky.
  (Додадено на 16 мај 2001, 6255 посети)
  Оценка: 8/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • WWW Organic Chemistry Resources - Збирка на линкови за органска и фармацевтска хемија.
  (Додадено на 16 мај 2001, 6255 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Именувани органиски реакции - Именувани реакции во органската хемија. Оваа страница претставува обид за систематизација на хемиските реакции именувани според познати хемичари (јазик: македонски). Страницата е хостирана на Институтот за хемија во Скопје.
  (Додадено на 16 мај 2001, 6255 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Механизмы органических реакций - Руска страница со механизми на органски реакции.
  (Додадено на 25 јуни 2001, 6255 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Оксидација и редукција во органската хемија - Јазик: германски.
  (Додадено на 16 мај 2001, 6255 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  5 страници: 1 2 3 4 5 .   << Претходна страница

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net