Exploring Macedonia National Tourism Portal

Линкови на Hemija.net

Македонски дел од
хемискиот
кибер простор

Главна страница Линкови Периоден систем Книги и списанија Експерименти Нобеловци Форум Хумор Email
  Статии публикувани во 2008
  Статии публикувани во 2007
  Статии публикувани во 2006
  Статии публикувани во 2005
  Статии публикувани во 2004
  Статии публикувани во 2003
  Статии публикувани во 2002
  Статии публикувани во 2001
  Статии публикувани во 2000
  Врвни десет
  Внесете промена
  Cool страници
  Врвни десет
  Додадете нова страница
  Периодични списанија
  Книги од странски издавачи
  Книги од домашни издавачи
Link.Hemija.net | Додадете стрница | Внесете промена | Cool страници | Врвени десет | Пребарување

  Пребарај 

Напредно пребарување

  Категории 

Универзитети
Хемиски друштва и организации
Владини агенции и лаборатории
 
Аналитичка хемија
Биохемија
Геохемија
Електрохемија
Историја на хемијата
Клиничка и медицинска хемија
Кристалографија
Образование
Општа и неорганска хемија
Органска хемија
Спектроскопија
Теориска хемија
Физичка хемија
Хемија на животна средина
Хемија на материјали
Хемометрија
Хроматографија
 
Безбедност во лабораторија
Токсични хемикалии
 
Конференции
Интернет комуникации
 
Бази на податоци
Периодни системи
Молекули
Биографии
Патенти
Софтвер
Архиви на софтвер
WAP страници
 
Хемиски портали
Хемиски хумор
 
Останати линкови

  Владини агенции и лаборатории

Резултатите од 1 до 10 се прикажани на оваа страница од вкупно 28 најдени.
Сортираj според [Датум] [Посети] [Оценки]

 • AIST - National Institute of Advanced Industrial Science and Technology - Национален институт за унаптедување на индустриската наука и технологијата. Основни активности, организација, истражувачки единици, можности за вработување, новосити, бази на податоци со информации за истражувањата и презентираните резултати.
  (Додадено на 03 февруари 2003, 6266 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Center for Materials Science and Engineering - Истражувањата во оваа институција вклучуваа испитување на микрофотонски материјали, наноструктурирани полимери, транспорт на електрони во полупроводници, микроструктура и механички својства на полимерни материјали и др.
  (Додадено на 04 февруари 2004, 6266 посети)
  Оценка: 10/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Consejo Superior de Investigaciones Científicas - Шпански совет за научни истражувања. Организација и структура на советот, научни и технички области, истражувачки единици, меѓународна соработка.
  (Додадено на 25 јануари 2003, 6261 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) - Национален совет на Шпанија за научни истражувања.
  (Додадено на 06 јуни 2001, 6257 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • CORDIS - Europenan Community R&D Information Service - Информациски сервис на Европската унија за истражувања и развој.
  (Додадено на 17 декември 2001, 6269 посети)
  Оценка: 3/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • DNA Copyrigth Institute - Организација која обезбедува правна заштита во случан на неовластрено користење на вашата DNA за клонирање
  (Додадено на 07 октомври 2001, 6265 посети)
  Оценка: 10/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • EPA - United States Environmental Protection Agency - Задачата на оваа Агенција е заштита на животната средина - воздух, вода и почва од што зависи животот на земјава.
  (Додадено на 06 јуни 2001, 6267 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • European Commission`s Research Website - На оваа страница ќе најдете информации за активностите и научноистражувачката работа промовирани и поддржани од Европската унија.
  (Додадено на 16 февруари 2002, 6258 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Food and Drug Administration - Агенција во рамките на Министерството за здравство на САД задолжена за испитување и одобрување на лекови. Поделена е на повеќе делови: Центар за биолошки истражувања, Центар за радиолошки истражувања, Цен. за испитување лекови, ветеринарна медицина и др.
  (Додадено на 29 септември 2002, 6269 посети)
  Оценка: 5/10 од 1 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   
 • Indian Council of Scientific and Industrial Research - Индиски совет за научни и индустриски истражувања.
  (Додадено на 06 јуни 2001, 6258 посети)
  Оценка: 0/10 од 0 глас(ови). [Оценете го сајтот]
   

  3 страници: 1 2 3 .   Следна страница >>

  Пребарај во оваа категорија:

[Главна стана] [Стари статии] [Периоден систем] [Линкови]
[Нобеловци] [Форум] [Хумор] [E-mail]

© Hemija.net, Скопје, Македонија. Контакт: kontakt@hemija.net